+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Putovanja

Tu Casa Gelidonia 4* Kemer – All Inclusive

879,00 KM

👉  Tu Casa Gelidonia 4* Kemer (beach hotel)

‼️ All Inclusive usluga ‼️

👉 Period: 18.06-25.06.2021

👉 dvokrevetna standard soba, All Inclusive

👉 Ukupna cijena aranžmana sa svim taksama 879 KM po osobi

☑️ Ostale pogodnosti:

TU CASA GELIDONYA HOTEL 4* - KEMER - Hotel se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 150m od hotela, šljunak.

☑️ Položaj:

Hotel se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.

☑️ Smještaj:

Ukupan broj soba – 221 raspoređena u četiri bloka. Standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (18m2, spavaća, kupatilo, max.2pax), Porodične sobe (27-37m2, velika spavaća, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, split klimu, telefon, mini bar (flaša voda po dolasku), sef (naplaćuje se), laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

☑️Usluga:

All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna pića i sokovi, sladoled u određeno vrijeme, sokovi u beach baru od 10.00 do 17.30h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, Turska kafa, kokteli sa alkoholom, room service, pića u disku.

☑️ Sadržaj:

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, pored bazena i beach snack bar. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, babysitting, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet cafe, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju i određenim dijelovima hotela.

☑️ Plaža: 

Hotelska šljunčana privatna plaža udaljena 150m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri se naplaćuju. Između hotela i plaže je cesta.

☑️Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ljeti ne radi) bazeni za odrasle i djecu, tobogan, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi na plaži, masaža, beauty centar, bilijar i PC igrice.

Soft zabavni program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište.

☑️ Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

SMJEŠTAJ

DA

ALL INCLUSIVE USLUGA

DA

TRANSFERI

DA

DETALJI PUTOVANJA