+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Putovanja

SIDE SUN HOTEL

729,00 KM

Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

 

👉  Položaj:

Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija.

 

👉  Smještaj:

Hotel ima ukupno 207 soba i jednoj glavnoj zgradi. Standardne sobe (22m2, max.2+1pax), Porodične sobe (40m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima između, jedno kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( samo voda i mineralna voda se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

 

👉  Usluga:

All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafu, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim satima, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10.00-17.30h. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, pića u Disko klubu i pića nakon 24.00h, svježe voćne sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, Tursku kafu i room service.

 

👉  Sadržaj:

Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Santa Lucia ( talijanski), Sambrero (meksički), Kebabistan ( turski) i Sakura (azijska kuhinja), barovi unutar cijelog hotela, Disko klub.. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje i peglanje, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car posebno se naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna.

 

👉  Plaža: 

Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

 

👉  Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na pijesku se ne naplaćuje. Wellness&Beauty centar, masaža, bilijar, sportovi na vodi se posebno naplaćuju.

Zabavni program tokom dana uz profesionalni tim, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina.

 

👉 Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidesunhotels.com

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

SMJEŠTAJ

DA

ALL INCLUSIVE USLUGA

DA

TRANSFERI

DA

DETALJI PUTOVANJA