+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Langkawi, Malezija (grupni polazak) – 28.02.-08.03.2020.

Daleka putovanja

Langkawi, Malezija (grupni polazak) – 28.02.-08.03.2020.

1887,00 KM

SPECIJALNA PONUDA – EGZOTIČNA PUTOVANJA

Otok Langkawi

Malezija

28.02.– 08.03.2020. / 10 DANA

PROGRAM PUTOVANJA

1.Dan / 28.02. : Sarajevo - Doha

Okupljanje na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Planirani let za Dohu u 12.00h. Slijetanje u Dohu u 19.15h po lokalnom vremenu. Planirani let za Langkawi u 02.10h...

2.Dan / 29.02. : Doha - Langkawi

Let iz Dohe za Langkawi u 02.10h. Slijetanje na Langkawi u 16.20h po lokalnom vremenu. Pasoška i carinska kontrola, te transfer do hotela. Check in u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

3.Dan / 01.03. : Langkawi kružna ostvrska tura

Doručak. Polazak iz hotela. Prvo obilazimo Batik selo, selo umjetnosti, gdje ćete imati priliku da vidite proces prizvodnje prelijepo dizajnirane tradicinonalne nošnje po imenu Batik. Sljedeća stanica MAHSURIJEVA grobnica., grobnica legendarne princeze koja je živjela u 18om vijeku. Nakon obilaska grobnice slijedi odlazak na čuvenu BLACK SAND plažu, i poznati ribarski kej. Nastavljamo put ka jednom od najpoznatijih simbola Langkavija, 12 metara visoka statua Orla. Ovaj orao simbolizira moć i snagu otoka. Cijeli park se zove EAGLE SQUARE. Nakon obilaska slijedi slobodn ovrijeme za odmor i shooping u KUAH ČETVRTI Langkavija. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. U večernjim satima možete uživati u mnogobrojnim lokalnim restoiranima, kafićima i klubovima.Noćenje.

4.Dan / 02.03. : Langkawi discover tura

Doručak. Odlazak na jednu glavnih atrakcija otoka, Oriental village gdje ćete moći vidjeti preko mnoštvo outlet-a, galerija, spa i velnesa, suvenirnica. Oriental vilage je otvoreni kompleks gdje možete uživati, zabaviti se i probati brojne kulinarske specijalitete. Nakon Orijentalnog sela nastavljamo našu turu ka Langkawi žičari gdje ćete imati priliku voziti se žičarom čija visina je je 709 metara iznad razine mora. Krajnja tačka je GUNUNG MAT CINCANG, najpoznatija planina u ovom dijelu Malezije, i druga najveća planina u državi. Prepoznatljiva platforma na kojoj ćemo iamti priliku da boravimo je mjesto sa kojeg ćete imati priliku da vidite nezaboravan pogled , a ujedno možete vidjeti i predjele jugozapadnog Tajlanda. Spuštamo se žičarom nazad i odlazimo na poznatu krokodislku farmu, sa preko stotinu krokodila koje ćete moći gledati i hraniti. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. U večernjim satima možete uživati u mnogobrojnim lokalnim restoiranima, kafićima i klubovima. Noćenje.

5.Dan / 03.03. : Langkawi Tradicionalna tura + Shopping

Doručak. Odlazak u Budaya zanatski kulturni kompleks, mjesto gdje možete vidjeti veliku luepezu Malezijskih ručno rađenih Batika, lokalne nošnje, te mnogobrojnih ostalih lokalnih tradicionalnih prozivoda. Pored toga što možete vidjeti proces izrade ovih proizvoda, moći ćete iste odmah i kupiti. Nakon Budaya kompleksa odlazimo u Galeriju Perdana, mjesto gdje možete vidjeti lokalne prozivdoe od Zlata, Srebra i drugih materijala. Kompleksom dominira Islamska umjetnost, ali pored toga možete vidjeti brojne druge kolekcije od kojih je turistima najpopularnija kolekcija automobila bivšeg Ministra Mahathira. Odlazak u neki od lokalnih shoping centara. Vrijeme za shopping.Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima možete uživati u mnogobrojnim lokalnim restoiranima, kafićima i klubovima.Noćenje.

6.Dan / 04.03. : Langkawi cruise tour

Doručak. Odlazak do luke. Ukrcaj na explorer brod i obilazak nekih od najpopularnijih otočnih i obalnih područja Langkavija. Pregnant Maiden otok (Pulau Dayang Bunting) gdje ćemo imati priliku za kupanje i odmor. Sljedeća stanica Singa Besar otok poznat po brojnim orlovima, a najpoznatije dvije vrste orla koje borave na ovom otoku su Brahminy Kite i Sea Eagle. Odlazak u Telu Cawi ili Beras Basah otok zavisi od plime na plažu. Odmor, sunčanje i uživanje.. Povratak u luku. Povratak u hotel Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje

7.Dan / 05.03. : Langkawi – plaža – individualne aktivnosti

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor na plaži te shopping. U večernjim satima možete uživati u mnogobrojnim lokalnim restoiranima, kafićima i klubovima.Noćenje.

8.Dan / 06.03. : Langkawi – plaža – individualne aktivnosti

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor na plaži te shopping. U večernjim satima možete uživati u mnogobrojnim lokalnim restoiranima, kafićima i klubovima.Noćenje.

9.Dan / 07.03. : Langkawi - Doha

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka aerodromu. Polazak ka aerodromu u 15:40h. Dolazak na aerodrom. Obavljanje pasoških i carinskih kontrola te prijava na let. Let za Dohu sa polijetanjem u 18.40h. Slijetanje u Dohu u 23:25h.

10.Dan / 08.03. / Utorak : Doha - Sarajevo

Planirani let iz Dohe za Sarajevo sa polijetanjem u 07.15h sa slijetanjem u Sarajevo u 11.00h po lokalnom vremenu.

CJENOVNIK USLUGA

Aranžman sa smještajem u ½ sobi u hotelu FAVE HOTEL LANGKAWI 3* ili sl. : 1887,00 KM
Aranžman sa smještajem u ½ sobi u hotelu ALOFT HOTEL LANGKAWI 4* : 2295,00 KM

Cijena aranžmana uključuje :

-Avio karta na relaciji Sarajevo–Doha–Langkawi–Doha–Sarajevo na redovnoj liniji Qatar Airwaysa

-Aerodromske takse

-7 noćenja u odabranom hotelu sa uslugom noćenje sa doručkom u ½ sobi.

-Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom

-1 Pratioca putovanja iz Sarajeva

-Troškovi pripreme i organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje :

-Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu : 330,00 KM Favehotel Langkawi 3* / 750,00 KM Aloft hotel Langkawi 4*

-Putničko zdravstveno osiguranje : 20,00 KM

-Fakultativne izelte :

Langkawi kružna ostvrska tura : 36 EUR po osobi

Langkawi discover tura : 55 EUR po osobi

Langkawi Tradicionalna tura + shopping : 30 EUR po osobi

Langkawi cruise tour : 39 EUR po osobi

Napomene :

Za ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja Uniline Plus doo Sarajevo

Uniline Plus nije odgovoran za kašnjenje letova i promjene satnica letova.

Građanima BiH nosiocima BH pasoša nije potrebna viza za boravak u Maleziji.

Potrebna važnost pasoša je minimum 6 mjeseci od dana ulaska na teritoriju Malezije

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

SMJEŠTAJ

DA

AERODROMSKE TAKSE

DA

TRANSFERI

DA

VODIČ

DA