+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Putovanja

Hotel Pashas Princess

1029,00 KM

Hotel Pashas Princess (hotel za odrasle +15) ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska, udaljen 200 metara od sopstvene plaže, sa svojim okruženjem, prirodom i ljubavlju prema istoriji, nudi i razvijajući održiv kvalitet usluge. Zadovoljstvo gostiju je primarni element mentaliteta usluge hotela Pasha Princess 4*. Ovaj mentalitet predstavlja glavnu ideju kvalitetne usluge. Udahnuti ćete u ovoj atmosferi i iskusiti drugačiju perspektivu prijateljstva. Pasha's Princess je odličan izbor za parove i samce koji traže pažljivu uslugu najvišeg kvaliteta tokom letovanja u Turskoj 2021.

 

👉 Položaj:

Pashas Princess 4* se nalazi u regiji Camyuva, 6 km od centra Kemera i 60 km od aerodrama Antalija.

👉 Smeštaj:

Hotel Pashas Princess 4* ima ukupno 84 smeštajnih jedinica, sve su standardne sobe (26 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim single ležajem, 1 kupatilo, max 3 osobe), sa kupatilom sa tušem i fenom, centralnom klimom koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku), set za kuvanje kafe i čaja, sef, direktna telefonska linija, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon/terasu.

👉 Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:00h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima i užinom od 10:00-18:00h.

Nije uključeno u AI koncept hotela Pashas Princess 4*: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića i pića u konzervi, sladoled, turska kafa, pića i hrana posle 23:00h.

👉 Sadržaj Pashas Princess hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Pashas Princess 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet. Wi-fi u lobiju se ne naplaćuje.

👉 Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, na 200 m od hotela Pashas Princess 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

👉 Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle, fitnes, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pashas Princess 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, slana soba, masaže. Zabavni programi tokom dana i uveče nekoliko puta nedeljno.

👉 NAPOMENA:

Tokom trajanja pandemije Covid 19, hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave.

TRANSFERI

DA