+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Putovanja

Hotel Grand Viking Kemer

945,00 KM

Hotel Grand Viking ★★★★ - Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna pauza za kafu, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h. Šljunkovita plaža je udaljena 1100m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju na plaži i kod bazena.

👉 Smeštaj:

Hotel Grand Viking 4* poseduje 106 soba, od kojih je 1 soba za osobe sa posebnim potrebama:

  • Standardne sobe (22 m2, 1 spavaca soba, kupatilo, max 2+1),
  • Family sobe ( 46 m2, dve odvojene sobe, 1 kupatilo, max. 4 osobe),
  • Economy sobe (15 m2, spavaca soba, kupatilo ,bez balkona, max 2 osobe),
  • jedna soba za hendikepirane osobe.

Svi smještajni kapaciteti hotela Grand Viking 4* imaju kupatilo (tuš kabina ili kada i fen za kosu), balkon, direktna telefonska linija, tv,split klima uređaj, mini bar (uz doplatu), TV i muzički kanali.

👉 Sadržaj:

Hotel Grand Viking 4* ima glavni restoran, beach bar, pool bar. Jednom nedeljno se organizuje tursko veče.

👉 All inclusive ne uključuje: doktor, isuge vešeraja, telefon, sef (samo kod recepcije), fax, internet i kompjuterske igrice. Wi-Fi kod lobija je besplatan.

👉 Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna pauza za kafu, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h.

👉 Dodatno se naplaćuje u hotelu Grand Viking 4* - uvozna pića, sva pića nakon 22.00, sveži voćni sokovi,sladoled, tuska kafa,sva hrana i piće u baru na plaži i sobna usluga.

👉 Plaža:

Šljunkovita plaža je udaljena 1100m od hotela Grand Viking 4*. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju na plaži i kod bazena, peškiri uz doplatu. Postoji besplatan šatl bus koji vozi nekoliko puta dnevno do plaže i nazad.

👉 Sport i zabava:

Spoljašnji i unutranji bazen za odrasle i djecu, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado,fitnes.

Vodeni sportovi, masaže, sauna, tursko kupatilo se dodatno doplaćuju u hotelu Grand Viking 4*.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

SMJEŠTAJ

DA

ALL INCLUSIVE USLUGA

DA

TRANSFERI

DA

DETALJI PUTOVANJA

DAN 1 - SARAJEVO - ISTANBUL - BODRUM

Prijava na let . Let na relaciji Sarajevo - Istanbul. Slijetanje u Istanbul. Slobodno vrijeme do polaska za Bodrum. Let na relaciji Istanbul-Bodrum. Slijetanje u Bodrum. Transfer na relaciji aerodrom - Hotel. Prijava u hotel.

DAN 2-7 - BODRUM

Slobodno vrijeme, ili vrijeme predviđeno za neke od fakultativnih izleta u saradnji sa našim partnerima na destinaciji.

DAN 8 - BODRUM - ISTANBUL - SARAJEVO

Transfer na relaciji hotel - aerodrom. Prijava na Let. Let na relaciji Bodrum - Istanbul. Slijetanje u Istanbul. Let na relaciji Istanbul - Sarajevo. Kraj programa.