+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Putovanja

GRAND NAR HOTEL 4* – KEMER

989,00 KM

Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunak.

 

👉 Položaj:

Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija.

 

👉 Smještaj:

Ukupan broj soba – 85. Standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe su iste veličine kao i standardne, ali se nalaze na prvom spratu i bez balkona su. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda po dolasku), sef (naplaćuje se), keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

 

👉 Usluga:

All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna (votka, gin, vino) i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 22.00h, svježi voćni sokovi, sladoled, Turska kafa, sva hrana i piće u Beach baru, room service.

 

👉 Sadržaj:

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet i PC igrice, trogvine. Wi-Fi se naplaćuje.

 

👉 Plaža: 

Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Hotel posjeduje besplatan shuttle bus do plaže i nazad nekoliko puta na dan. Peškiri se naplaćuju.

 

👉 Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, Tursko kupatilo, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi na plaži, sauna i masaža, bilijar.

 

👉 Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.nargrouphotels.com

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

SMJEŠTAJ

DA

ALL INCLUSIVE USLUGA

DA

TRANSFERI

DA

DETALJI PUTOVANJA