+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

Bali – grupni polazak (05-14.02.2020.)

Daleka putovanja

Bali – grupni polazak (05-14.02.2020.)

1737,00 KM

SPECIJALNA PONUDA – EGZOTIČNA PUTOVANJA

BALI-INDONEZIJA

05.02. – 14.02.2020. / 10 DANA

1.Dan / 05.02. / Nedjelja : Sarajevo - Doha

Okupljanje na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Planirani let za Dohu u 12.00h. Slijetanje u Dohu u 19.15h po lokalnom vremenu. Planirani let za Denpasar(Bali) u 02.35h...

2.Dan / 06.02. / Ponedjeljak : Doha - Bali

Let iz Dohe za Bali u 02.45h. Slijetanje na Bali u 17.30h po lokalnom vremenu. Pasoška i carinska kontrola, te transfer do hotela. Check in u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

3.Dan / 07.02. / Utorak : Individualne aktivnosti

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor na plaži te shopping.Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

4.Dan / 08.02. / Srijeda : Bali – Ubud area tura

Doručak. Polazak iz Hram je uklesan u stijene u 9.st., a likovi demona koji se nalaze na ulazu podsjećali su na slonove po kojima je hram dobio nadimak spilja slonova. Goa Gajah je također na listi UNESCO-afakultativni izlet. Odlazak na posjetu Goa Gajah hramu. Hram je uklesan u stijene u 9.st., a likovi demona koji se nalaze na ulazu podsjećali su na slonove po kojima je hram dobio nadimak spilja slonova. Goa Gajah je također na listi UNESCO-a . Vožnja prema Gunang Kawiu, kompleksu hramova uklesanih u stijenu koji datiraju iz 11.st. i posvećeni su kralju Anak Wungsu i njegovim kraljicama. Slijedi posjeta čuvenoj šumi majmina. U šumi majmuna u Ubudu, svi posjetioci su pozvani kao gosti u dom baležanskih makakija, majmuna sa dugim repovima koji su nakon ljudi, najrasprostranjeniji i najuspješniji od svih primata. Odlazak na Tegalang polje riže, najprepoznatljivije mjesto na Baliju i parvo savršenstvo prirode. Uži vanje u ljepotama prirode. Odlazak na ručak u lokalnom restoranu. Slobodno vrijeme za odmor. Povratak u hotel.Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

5.Dan / 09.02. / Četvrtak :Nuse Penida otok

Doručak. Polazak iz hotela. Odlazak na izlet Nusa Penida. Dolazak u luku i ukrcavanje na brzi brod. Dolazak na otok Nusa Penida. Vrijeme predviđeno za obilazak poznatih likacija na otoku : Gamat, Manta i Budha Point. Vrijeme previđeno za odmor na plaži i relaksaciju uz nevjerovatne prizore. Slijedi vrijeme predviđeno za kupanje i ronjenje uz potrebnu opremu. U jednom od lokalnih restorana imaćemo ručak.Nakon ručka polazak brodom ka luci. Povratak u hotel.Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

6.Dan / 10.02. / Petak : Bali – Otok kornjača – Uluwatu cliff temple tura

Doručak. Polazak iz hotela i odlazak na TanjungBenoa plažu, te odlazak sa brodom sa staklenim dnom na otok kornjača. Imaćete priliku da uživate u prizorima i prirodnom staništu kornjača. Odlazak na Jimbaran plažu u lokalnom restoranu na ručak. Tura se nastavlja ka Dreamland plažu sa najljepšim bijelim pijeskom. Odmori relaksacija na plaži. Nastavak putovanja ka Uluwatu Cliiff hramu sa nevjerovatnim pogledom na okean. Povratak ka mjestu iskrcaja. Povratak u hotel. Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

7.Dan / 11.02. / Subota : Luwak Tura

Doručak. Polazak iz hotela. Odlazak na izlet Luwak tura. Posjeta poznatom Tegenungan vodopadu. Odmor i relaksacija. Slijedi obilazak nevjerovatnog pejzaža polja riže. Posjeta Bali Pulini, mjestu gdje ćete moći u autentičnom prirodnom ambijentu ispijati lokalnu kafu i uživai u čarima prirode. Vrijeme predviđeno za ručak. Za one najrabrije ostavljamo mogućnost da probaju Bali Swing ljuljačku, jedna od najpoznatijih atrakcija otoka. (dodatno 12 EUR po osobi-doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

8.Dan / 12.02. / Nedjelja : Tanah Lot tura

Doručak. Polazak iz hotela. Odlazak na izlet Tanah Lot tura. Prvo slijedi odlazak na očaravujućem Beratan jezeru. Imaćete priliku da vidite jedan od najpoznatijih simbola otoka – Ulun danu hram. Slijedi odlazak u poznatu botaničku baštu na Baliju. Ovo je najveća botanička bašta u Indoneziji i prostire se na 157 hektara. Vrijeme za odmor. Odlazak na poznati prirodni rezervat Jatiluwih koji je pod zaštitom Unesco-a. Zelena polja i mir je nešto što karakteriše ovo područje koje ostavlja bez daha. Slijedi vrijeme predviđeno za ručak. Odlazak do Tanah Lot hrama, najpoznatijeg simbola otoka, hrama koji je smješten u stijenama kojeg krase predivne formacije prirode i stijena na samoj obali. Povratak u hotel. Večera u lokalnom restoranu u Kuti. Noćenje.

9.Dan / 13.02. / Ponedjeljak : Bali – individualne aktivnosti – check out

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka aerodromu. Polazak ka aerodromu u 16:00h. Dolazak na aerodrom. Obavljanje pasoških i carinskih kontrola te prijava na let. Let za Dohu sa polijetanjem u 19.00h. Slijetanje u Dohu u 23:59h.

10.Dan / 14.02. / Utorak : Bali – Doha - Sarajevo

Planirani let iz Dohe za Sarajevo sa polijetanjem u 07.15h sa slijetanjem u Sarajevo u 11.00h po lokalnom vremenu.

Cjenovnik usluga

Aranžman sa smještajem u ½ sobi u hotelu : 1737,00 KM

*Navedena cijena vrijedi za 18+ prijavljenih putnika i u pitanju je trenutna cijena za traženi period.

U slučaju odstupanja od broja prijavljenih može doći do promjene u cijeni aranžmana.

Cijena aranžmana uključuje :

-Avio karta na relaciji Sarajevo–Doha–Denpasar–Doha–Sarajevo na redovnoj liniji Qatar Airwaysa

-Aerodromske takse

-7 noćenja u odabranom hotelu sa uslugom noćenje sa doručkom u ½ sobi u hotelu LOVE F HOTEL BY FASHION TV LEGIAN 4* ili sličan

-Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom

-1 Pratioca putovanja iz Sarajeva

-Troškovi pripreme i organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje :

-Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu : 290,00 KM

-Svi izleti i navedene planirane posjete sa uslugom ručka sa lokalnim vodičem na engelskom jeziku (Cijene se formiraju na osnovu veličine grupe, te će biti pripremljene 15 dana pred polazak na putovanje)

-Putničko zdravstveno osiguranje : 20,00 KM

Napomene :

Za ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja Uniline Plus doo Sarajevo

Uniline Plus nije odgovoran za kašnjenje letova i promjene satnica letova.

Građanima BiH nosiocima BH pasoša nije potrebna viza za boravak u Indoneziji.

Potrebna važnost pasoša je minimum 6 mjeseci od dana ulaska na teritoriju republike Indonezije.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

ŠTA JE UKLJUČENO?

AVIO PREVOZ

DA

AERODROMSKE TAKSE

DA

HOTELSKI SMJEŠTAJ

DA

TRANSFERI

DA

NOĆENJE SA DORUČKOM

DA

VODIČ

DA

DETALJI PUTOVANJA

DAN 1-2 - SARAJEVO - DOHA - BALI

Prijava na let . Let na relaciji Sarajevo -Doha . Slijetanje u Dohu. Let na relaciji Doha- Denpasar. Slijetanje u Denpasar. Transfer na relaciji aerodrom - Hotel. Prijava u hotel.

DAN 3-8 - TUNIS

Slobodno vrijeme, ili vrijeme predviđeno za neke od fakultativnih izleta .

DAN 9-10 - BALI - DOHA - SARAJEVO

Transfer na relaciji hotel - aerodrom. Prijava na Let. Let na relaciji Denpasar - Doha. Slijetanje u Dohu. Let na relaciji Doha - Sarajevo. Slijetanje u Sarajevo. Kraj programa.