+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

TUNIS LJETO 2019

Tunis, novo u Uniline ponudi !

Od ovog ljeta Uniline Plus ponudi ljetnjih aranžmana možete pronaći i aranžmane za Tunis. U pitanju su diretkni charter letovi sa polaskom iz Sarajeva. Letovi će se realizirati u toku cijelog ljeta.

U ponudi su aranžmana od i 7 -13 noćenja na destinaciji. Cijene aranžmana variraju od broja noćenja, te odabranog datuma, ali najpovoljnije aranžmane možete pronaći po cijeni već od 915,00 KM.

DETALJNIJE

Tunis Vas zove!

Tunis je zemlja sunca, ljubaznih ljudi, tirkiznog mora, pješčanih plaža i nestvarnih pustinjskih predjela. Zemlja u kojoj se prepliću kulturni uticaji Berbera, Starih Rimljana, Arapa, Francuza, Turaka, Jevreja… i postojbina čuvenog kartaginskog vojskovođe Hanibala, koji je svojim vještim manevrima i vojskom na slonovima, zaprijetio neprikosnovenom Rimskom carstvu. Tunis je idealna destinacija za sve one željne aktivnog odmora, ali i uživanja na prelijepim pješčanim plažama Mediteranskog mora..

Tunis pored prelijepih pješčanih plaža, divnog, toplog mora, bogate gastronomije, impozantne historije, prijatnih i srčanih domaćina, nudi još mnogo toga… AKTIVAN ODMOR ZA PAMĆENJE!

Ljeto 2019. Direktni charter letovi iz Sarajeva od 10.06.2019. do 16.09.2019.

Aranžmani 8,11,12 i 15 dana.

CIJENE ZA RANE REZERVACIJE

Detaljni cjenovnik za rezervacije napravljene do 30.04. možete pronaći na sljedećem linku : https://drive.google.com/file/d/1svRhvfwNQiw-HbQrEMBYmXRh3E6n68XJ/view

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download samsung firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course