+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

NOVE DESTINACIJE

Bodrum i Kušadasi iz Sarajeva !

Od ovog ljeta, Uniline Plus je postao ovlašteni partner za prodaju individalnih aranžmana Adonis.com platforme, koja u bogatoj ponudi paket aranžmana je uvela i destinacije kao što su Bodrum i Kušadasi.

Od 15.maja do 15.oktobra, u ponudi možete pronaći aranžmane od 7 ili 9 noćenja boravka na destinaciji, i to po cijeni od 859,00 KM.

HIT LJETNJE PONUDE

Počev od 15.maja u ponudi možete pronaći tražene destinacije po hit promotivnim cijenama od 859,00 KM. U svim cijenama koje će Vam dostaviti naši agenti cijene su sa uračunatim taksama.

U ponudi su brojni hoteli sa kategorijama 3,4,5*. Većina hotela nudi all inclusive uslugu u hotelima, a po želji možete dobiti i ponude sa polupansionom.

Polasci su na individualnoj osnovi na redovnim linijama Pegassus Airlines-a, a na destinaciji će Vas dočekati ovlašteno lice naših partera, te ćete u ponudi pored ovih usluga, dobiti i ponude eventualnih fakultativnih izleta.

Adonis.com se pokazao kao relevantan i pouzdan partner, te na samoj destinaciji naši klijenti imaji vrhunski servis transfera i dodatnih usluga.

Više o ponudama možete pronaći u našoj sekciji Putovanja.

LJETO 2019

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes
udemy course download free