+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

NOVE DESTINACIJE

Bodrum i Kušadasi iz Sarajeva !

Od ovog ljeta, Uniline Plus je postao ovlašteni partner za prodaju individalnih aranžmana Adonis.com platforme, koja u bogatoj ponudi paket aranžmana je uvela i destinacije kao što su Bodrum i Kušadasi.

Od 15.maja do 15.oktobra, u ponudi možete pronaći aranžmane od 7 ili 9 noćenja boravka na destinaciji, i to po cijeni od 859,00 KM.

HIT LJETNJE PONUDE

Počev od 15.maja u ponudi možete pronaći tražene destinacije po hit promotivnim cijenama od 859,00 KM. U svim cijenama koje će Vam dostaviti naši agenti cijene su sa uračunatim taksama.

U ponudi su brojni hoteli sa kategorijama 3,4,5*. Većina hotela nudi all inclusive uslugu u hotelima, a po želji možete dobiti i ponude sa polupansionom.

Polasci su na individualnoj osnovi na redovnim linijama Pegassus Airlines-a, a na destinaciji će Vas dočekati ovlašteno lice naših partera, te ćete u ponudi pored ovih usluga, dobiti i ponude eventualnih fakultativnih izleta.

Adonis.com se pokazao kao relevantan i pouzdan partner, te na samoj destinaciji naši klijenti imaji vrhunski servis transfera i dodatnih usluga.

Više o ponudama možete pronaći u našoj sekciji Putovanja.

LJETO 2019

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
download huawei firmware
Download WordPress Themes
udemy free download