+387 (0)33 218 260    SARAJEVO@UNILINE-PLUS.BA

DALEKE DESTINACIJE

Uniline agencija lider individualnih aranžmana

Sve većim brojem avio konekcija sa polaskom iz Sarajeva brojne svjetske destinacije koje su bile mnogim BH građanima nezamislive, od skoro su svima na dohvat ruke.

Nakon ostvarenih mnogobrojnih konekcija i ojačane saradnje sa avio kompanijama, Uniline Plus je u mogućnosti ponuditi najpovoljnije individualne aranžmane za daleke i egzotične destinacije sa polaskom iz Sarajeva.

RIJEČ AGENTA PRODAJE

U razgovoru sa Amilom Horman stručnjakom za outgoing i daleke destinacije uspjeli smo dobiti informacije o tome koje destinacije su najtraženije u Uniline-u ovog ljeta.

“Definitivno najpopularnije destinacije ovog kao i prethodnog ljeta su porodične destinacije kao što su Tunis i Turska. U Turskoj pored antalijske rivijere ove godine imamo i ponude avionskih aranžmana za Bodrum i Kušadasi, i to sa polaskom iz Sarajeva. Polasci su zagarantovani, a mjesta su popunjavaju velikom brzinom.

Pored navedenih destinacija velika, a i mjesecima sve veća zainteresovanost sada već tradicionalno vlada za Indonezijom, tačnije u pitanju je ostrvo Bali. U ponudi imamo individualne, a i grupne aranžmane u ponudi, a cijene su već od 1437,00 KM.

U našoj ponudi možete pronaći i brojne druge ponude egzotičnih aranžmana za Maldive, Phuket, Zanzibar i sl.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy course download free
download intex firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free